UWCASA
 
 

800.000

Villa in Calpe

266
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
465 m2
Kaveloppervlakte
2066 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Calpe

Taxatiewaarde € 1.200.000,-, maar recent voor u verlaagd naar € 800.000,-! Deze exclusieve villa in Calpe is gebouwd in 2007 op een pracht locatie met panoramisch uitzicht over de zee en deze stad. Het landgoed van 2.066 m2 heeft een verwarmd zwembad van 14 x 3 meter op zonne-energie. Deze woning zelf biedt u als volgende eigenaar 2 verdiepingen en heeft hoge plafonds (3 meter). Op de begane grond is een luxe keuken met centraal eiland en toegang tot het terras, een grote woonkamer en 3 stappen naar beneden is de eetkamer met uitzicht op zee en een overdekt terras. Het terras is gedeeltelijk in glas om zowel in de zomer als in de winter optimaal te kunnen genieten. Er zijn 4 slaapkamers  (2 per verdieping) en er is ook een kamer met slaapbank en televisie die kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Er zijn 3 badkamers in totaal en via een binnentrap komt u op een ruim dakterras met prachtig uitzicht. De woning is getaxeerd op 1,2 miljoen en scherp geprijsd voor een snelle verkoop. En, bezichtigen kan zodra jullie ook kunnen.

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Tevreden investeren

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Landgoed 2.066 m2
Logeerkamers
Luxe keuken
Naya
Solarium
Terras
Verwarmd zwembad
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

720.000

Villa in Calpe

ALICANTE

 
 

834.750

Villa in Calpe

ALICANTE

 
 

725.000

Villa in Calpe

ALICANTE