UWCASA
 
 

369.000

Villa in Busot

145
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
186 m2
Kaveloppervlakte
837 m2
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
6 km
Afstand strand
6 km
Afstand vliegveld
26 km
Omschrijving

Villa in Busot

In een woonwijk op maar 400 meter van het centrum biedt deze villa in Busot op het hoogste punt een panoramisch uitzicht over de stad, de kust en de omgeving. Op een vlak landgoed van 837 m2 bouwen we een villa met 4 slaap en 4 badkamers in moderne stijl met alle comfort en afwerkingen die bij uw levensstijl passen. Dus met een open lounge eetkamer, een prachtige hal, een ruime hoofdslaapkamer met eigen badkamer en eigen terrassen, een zwembad met terrassen en veel ontwerpdetails.

Structuur van gewapend staalbeton en superieure isolatie. Groot formaat porseleinen vloeren door het hele interieur en exterieur in een enkel ontwerp. Designkeuken Hi Gloss met kwartswerkblad en onzichtbare openingen. Geïntegreerde ruimten voor elektrische apparaten. Zwembad geïntegreerd in de geplaveide buitenruimte, met buitendouche en tuin. LED-verlichting voor binnen en buiten.

Badkamer apparatuur geïntegreerd in de porseleinen wand met badkamermeubilair en een veiligheidsglas douchescherm. Domotica systeem. Aluminium kozijnen in roestvrij staal met elektrische schermen. Het project beschikt over verschillende bestaande plannen, waar u de vrijheid van materialen keuze voor de binnenafwerking heeft. Willen jullie een kijkkeuze plannen of heeft u nog verdere vragen? Neem dan even contact op met ons kantoor.

Uw spaargeld hoeft niet te verdampen

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden. U krijgt dan direct antwoorden op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Faciliteiten
Airco
Buitendouche
Keuken
Landgoed 837 m2
Parkeerplaats privé
Terrassen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

325.000

Villa in Busot

ALICANTE

 
 

379.900

Villa in Busot

ALICANTE

 
 

395.000

Villa in Busot

ALICANTE