UWCASA
 
 

500.000

Villa in Benissa

267
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
160 m2
Kaveloppervlakte
681 m2
Afstanden
Omschrijving

Tijdelijk voor u verlaagd van € 530.000,- naar € 500.000,-!

Met zeezicht en zwembad vindt u deze prachtige moderne villa in Benissa Costa van 160 m2 op een perceel van 681 m2. En deze nieuwe woning is zuid-west georiënteerd en bevindt zich op minder dan 5 rijminuten van alle voorzieningen en het strand. Dit huis beschikt over een entree met gang naar de wooneetkamer met moderne haard met houtkachel en grote ramen met uitzicht op zee en toegang tot de pergola en het zwembadterras. De keuken is volledig ingericht, met gladde, witgelakte handgreeploze deurfronten, Dekton porseleinen aanrecht en geïntegreerde apparatuur.

De master bedroom suite bestaat uit een ruime slaapkamer met glazen schuifdeuren met toegang tot het zwembad, kleedkamer, en luxe en-suite badkamer met grote moderne douche. De twee gastenkamers delen een badkamer. In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over airco, elektrische rolluiken in slaap- en badkamers en centrale verwarming op gas. Deze villa is leeg en dus direct door u te aanvaarden, en in de komende weken leiden we u er graag in rond. Wanneer schikt dit u het beste? Stuur ons dan eerst even uw planvoorstel via onze site.

Uw grip op uw eigen vermogen

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Zoekt u toch liever uw vakantiehuis in Spanje op een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site.

Faciliteiten
Airco
Complete keuken
CV
Elektrische rolluiken
Gastenkamers
Houtkachel
Percola
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

568.000

Villa in Benissa

Costa Blanca

 
 

590.000

Villa in Benissa

Costa Blanca

 
 

595.000

Villa in Benissa

Costa Blanca