UWCASA
 
 

429.000

Villa in Benissa

175
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
154 m2
Kaveloppervlakte
981 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Benissa

Charmante villa in Benissa verdeeld over twee niveaus met de woonaccommodatie op de bovenste verdieping gelegen. En voor u te vinden in een van de beste delen van Benissa Costa op maar 5 minuten rijden van de populaire baaien en alle voorzieningen. Als volgende eigenaar heeft u toegang tot de woning via een ruime oprit met ruimte voor verschillende auto’s. Een paar treden leiden u naar het bovenste niveau, waar we vanaf het mooie terras met prachtig open uitzicht de hoofdingang vinden. Dit komt uit op de ruime open wooneetkamer met houtkachel en de volledig ingerichte open keuken. Een gang geeft u toegang geeft tot de hoofdslaapkamer met inbouwkasten en een eigen badkamer, twee slaapkamers meer met inbouwkasten en een familiebadkamer. Op het lagere niveau vinden we nog een aparte logeerkamer die momenteel wordt gebruikt als opslagruimte. Buiten is het 8 x 4 meter rechthoekig gevormde zwembad met zijn terrasvormige zithoeken en de mooie onderhoudsvriendelijke tuin met irrigatiesysteem rondom het pand. Een bezichtiging van deze villa op een landgoed van 981 m2 kan zodra u ook kunt.

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij voorzieningen
Houtkachel
Keuken
Landgoed 981 m2
Logeerkamer
Parkings
Terrassen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

475.000

Villa in Benissa

ALICANTE

 
 

475.000

Villa in Benissa

ALICANTE

 
 

475.000

Villa in Benissa

ALICANTE