UWCASA
 
 

195.900

Villa in Benidorm

613
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
126 m2
Kaveloppervlakte
144 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
4 km
Afstand golfbanen
5 km
Afstand huisarts
4 km
Afstand strand
8 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Villa in Benidorm

Vanaf mei 2019 voor u verlaagd van € 199.500,- naar € 195.900,-! Deze villa in Benidorm met prachtig uitzicht over de stad vindt u binnen een nieuw project van woningen met privé tuin en met een privé dakterras. En deze woningen zijn beschikbaar in 2- en 3-slaapkamer formaat voor u als eerste eigenaar. De geweldige ligging van dit complex zorgt voor een zee van faciliteiten in de buurt,  Daarnaast zijn er verscheidene golfresorts aanwezig binnen een straal van maar 5 kilometer. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtigingen en meer informatie?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Ruime keuzes voor u

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij zwembad
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Vakantiehuis in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Vakantiehuis in Denia

ALICANTE

 
 

107.500

Vakantiehuis in Torrevieja

ALICANTE