UWCASA
 
 

299.500

Villa in Benferri

381
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
400 m2
Kaveloppervlakte
850 m2
Afstand bushalte
2 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
8 km
Afstand huisarts
3 km
Afstand strand
30 km
Afstand vliegveld
30 km
Afstand ziekenhuis
8 km
Omschrijving

Villa in Benferri

Tijdelijk voor u verlaagd van € 379.000,- naar € 299.500,-!! 

Deze mooie villa in Benferri op een landgoed van 850 m2 heeft een bebouwde oppervlakte van ruim 400 m2. En met maar liefst 5 slaap en 4 badkamers waarvan de hoofdslaapkamer met douche en bad ingericht is. De overige allen met een douche. Er zijn in de villa twee ruime woonkamers welke geheel gemeubileerd zijn, en er zijn 2 volledig uitgeruste keukens met alle apparatuur. Deze woning heeft ook een centrale verwarming op basis van een gasgestookte (Propaan). Ook is deze woning voorzien van een heteluchtverwarming/airconditioning. Daarbuiten, heeft het huis ook nog aparte airconditioning in alle  vijf de slaapkamers.

Dit huis heeft ook een internetverbinding via glasvezeltechnologie en het heeft een elektrische poort/schuifhek wat met afstandsbediening werkt om het terrein te betreden. Op het dak van het huis is een warmwaterboiler aangebracht, die meer dan 100 liter warm water genereert op zonnewarmte. De garage heeft 2 bergingen, waarvan er een ook als machinekamer voor het zwembad wordt gebruikt. Het zwembad van 4 x 8 meter en is uitgerust met een oprolbaar afdekzeil. Deze woning wordt geheel gemeubileerd aan u als volgende eigenaar verkocht. Neemt u voor meer informatie of bezichtiging in de komende weken van deze en vergelijkbare mogelijkheden even contact met ons op?

Populaire keuzes voor u

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Airco
Airconditioning
CV
Dubbele garage
Elektrische poort
Landgoed 850 m2
Meubelen
Warmteboiler
Zonnewarmte
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Benissa

ALICANTE

 
 

300.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

300.000

Villa in Denia

ALICANTE