UWCASA
 
 

2.700.000

Villa in Benahavis

16
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
477 m2
Kaveloppervlakte
1669 m2
Afstand centrum
6 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
5 km
Afstand vliegveld
66 km
Afstand ziekenhuis
7 km
Omschrijving

Villa in Benahavis

Deze fantastische moderne villa in Benahavis van 477 m2 wordt voor u gebouwd op een groot landgoed van 1.669 m2 op een heuvel met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Deze exclusieve locatie tussen Benahavis en Marbella is omgeven door de natuur, in een groene oase gevormd door verschillende prachtige golfbanen. Deze villa heeft een open indeling, die is ontworpen om natuurlijk licht te maximaliseren en woonruimtes binnen en buiten te integreren. Dit geweldige ontwerp met zijn glazen oppervlakken is perfect doordacht met de oriëntatie op het zuidoosten. Een grote onderbouw is ook inbegrepen in de prijs. Mogen we jullie hier in de komende weken rondleiden zodra dit u ook schikt?

Uw financiële rendement en antwoorden

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden? U krijgt dan direct antwoorden op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Wordt dit uw populairste investering?

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Beveiligd
Garage
Golfresorts
Opslagruimte
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.290.000

Villa in Benahavis

MALAGA

 
 

975.000

Villa in Benahavis

MALAGA

 
 

1.800.000

Villa in Benahavis

MALAGA