UWCASA
 
 

1.800.000

Villa in Benahavis

576
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Woningoppervlakte
362 m2
Kaveloppervlakte
1253 m2
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
0.2 km
Afstand strand
2 km
Afstand vliegveld
68 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Villa in Benahavis

Ruime villa in Benahavis in de provincie Malaga gebouwd met hoogwaardige materialen. En op een steenworp afstand van de prestigieuze Golf academie Villa Padierna. Deze fraaie villa´s worden op ruime plots gebouwd en zijn binnen naar uw wens aan te passen. Deze schitterende woningen bieden de hoogste standaard van modern design met een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee. De villa’s zijn gebouwd over drie verdiepingen, hebben 4 tot 7 slaapkamers, 4 of 5 badkamers + toilet, geïntegreerde woon/eetkamer, ingerichte keuken en waskamer met top elektrische apparaten, waaronder ook airconditioning en vloerverwarming. Tenslotte is er ruime parkeergelegenheid en natuurlijk een privé infinity pool! Jullie bezichtiging en uiteindelijke keuze plannen we graag in, zodra dit u het beste schikt.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Villa met rendement

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.650.000

Villa in Marbella

Costa Del Sol

 
 

1.750.000

Villa in Marbella

Costa Del Sol

 
 

1.600.000

Villa in Moraira

Costa Blanca