UWCASA
 
 

695.000

Villa in Altea

195
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
275 m2
Kaveloppervlakte
900 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Altea

Deze villa in Altea van 275 m2 op een landgoed van 900 m2 met prachtig zeezicht vindt u in Altea Hills. Dit geheel bestaat uit 2 verdiepingen: De begane grond en de onderbouw.

De begane grond is voorzien van een zeer ruime en lichte woonkamer die grenst aan een serre met 180 graden panoramisch zeezicht. Hier zijn twee extra afgewerkte ruimtes die naar eigen keuzen gebruikt kunnen worden. Daarnaast vindt men op deze verdieping een hoofdslaapkamer met een badkamer en-suite, en een ingerichte keuken met een naastliggend zonneterras.

Het zonneterras is voorzien van een buitenkeuken met BBQ om heerlijk te genieten van de zonnige dagen en het panoramische zeezicht. Beneden vindt men een ruim gastenverblijf dat is voorzien van een woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer met badkamer.

Ook is er op deze verdieping nog een gastenstudio aanwezig die voorzien is van een slaapkamer, een douche, en een ruim overdekt terras die grenst aan de tuin. De hele woning is voorzien van vloerverwarming. Ook is er een gas openhaard en air-conditioning (warm en koud) geïnstalleerd in de woonkamer.

BUITEN: De villa wordt omringd door een schitterende tuin die niet veel onderhoud nodig heeft inclusief palmen, olijfbomen en een grote fontein. Ook is er alle ruimte voor de aanleg van een zwembad. Deze villa is zuid georiënteerd en ligt in een doodlopende straat ofterwel cul-de-sac, waardoor men geen last zal hebben van het ongewilde geluid en kan genieten in totale privacy.

BEZICHTIGING van deze prachtige vakantiewoningen Spanje kunnen we direct voor u regelen nadat we jullie planvoorstel hebben ontvangen.

Faciliteiten
Airco
Complete keuken
Gastensudio
Landgoed 900 m2
Mediterrane tuin
Open haard
Ruimte voor zwembad
Terrassen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

689.000

Villa in Altea

Costa Blanca

 
 

680.000

Villa in Altea

Costa Blanca

 
 

649.000

Villa in Altea

Costa Blanca