UWCASA
 
 

649.000

Villa in Altea

391
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
288 m2
Kaveloppervlakte
1350 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Altea

Een ruime villa in Altea met zeezicht gelegen in een rustige urbanisatie met veel groen op maar een kilometer van zee. Deze villa ligt tussen rustige groene gebieden met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. En deze woning is verdeeld over twee verdiepingen en is voorzien van van vier slaapkamers (waarvan twee hoofdslaapkamers directe toegang hebben tot de tuin), met drie badkamers, twee gasten toiletten, een ruime onafhankelijke keuken, een ruime woonkamer met gashaard en een bergingsruimte. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten met dubbele beglazing. Buiten vindt u een ruim privézwembad (van 4,5 x 9 meter) omgeven door zonnige terrassen en een onderhoudsvriendelijke tuin.

De villa is ook uitgerust met een veiligheids voordeur, een automatische toegangs poort, elektrische radiatoren, gasboiler, airconditioning op de begane grond en voorzien van aansluiting op satelliet TV. Men kan zonder enige probleem vijf auto’s op eigen perceel parkeren. U heeft de mogelijkheid middels een kleine verbouwing een inpandige garage te realiseren. Deze villa op een landgoed van 1.350 m2 wordt gemeubileerd verkocht aan u als volgende eigenaar. Een bezichtiging kunnen we voor jullie inplannen zodra u ook kunt.

Wat zullen we afspreken?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
5 parkings
Airconditioning
Automatische toegangspoort
Gashaard
Keuken
Landgoed 1.350 m2
Met meubelen
Satelliet TV
Terrassen
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

689.000

Villa in Altea

Costa Blanca

 
 

680.000

Villa in Altea

Costa Blanca

 
 

695.000

Villa in Altea

Costa Blanca