UWCASA
 
 

165.000

Vakantiehuis in Villamartin

317
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
80 m2
Kaveloppervlakte
110 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
3 km
Afstand vliegveld
42 km
Afstand ziekenhuis
12 km
Omschrijving

Vakantiehuis in Villamartin

Dit keurig onderhouden vakantiehuis in Villamartin vindt u op maar enkele kilometers van de zandstranden van La Zenia. Alsook dichtbij het zeer beroemde La Zenia Boulevard winkelcentrum. Deze woning is erg goed bedeeld qua terrassen: er zijn zowel op het Oosten (48 m²) als op het Westen (15 m²) privé terrassen aanwezig. Als volgende eigenaar beschikt u hier over 3 slaap met 2 badkamers, een ruime keuken met ontbijt bar.

Tevens is er ook nog en aansluitende ruimte voor de koelkast, wasmachine en voorraadkast. Via het balkon aan de Oostzijde bereikt u het dakterras, waar tevens de derde slaapkamer en tweede badkamer gelegen zijn. Het complex is voorzien van een prachtig gemeenschappelijk zwembad met ligweide. Deze woning wordt gemeubileerd aan u verkocht. Neemt u even contact met ons op voor het plannen van jullie bezichtiging of meer informatie?

Is ons aanbod ruim genoeg voor jullie?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt.

Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past een moment van kijkkeuze naar een nieuwe vakantiehuis in Spanje jullie het beste?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Bij Winkelcentrum
Bij zandstranden
Bij zwembad
Dakterras
Met meubelen
Ruime keuken
Terrassen
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

159.000

Vakantiehuis in Villamartin

Costa Blanca

 
 

165.000

Vakantiehuis in Riviera

Costa Del Sol

 
 

165.000

Vakantiehuis in Altea

Costa Blanca