UWCASA
 
 

143.000

Vakantiehuis in Torrevieja

372
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
65 m2
Kaveloppervlakte
110 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
12 km
Afstand huisarts
3 km
Afstand strand
0.7 km
Afstand vliegveld
35 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Vakantiehuis in Torrevieja

Dit vakantiehuis in Torrevieja vindt u als mooie hoekwoning op een oostelijke oriëntatie. Deze woning verkeerd in perfecte staat en is gelegen in een uitstekende woonwijk. Dit huis van 65 m2 is verdeeld in 3 ruime slaapkamers welke voorzien zijn van inbouwkasten. Een van de slaapkamers is op de begane grond gelegen. Tevens heeft de woning 2 badkamers, een gezellige lichte woonkamer met een aparte keuken en een berging. De hoofdslaapkamer heeft twee prachtige terrassen van ongeveer 8 m2, elk met uitzicht op het gemeenschappelijk zwembad en gemeenschappelijke ruimtes, wat dit huis juist zo unieke maakt. En de tuin is onderhoudsvriendelijke ingericht met een grote barbecue. Als eigenaar kunt u gebruik maken van het gemeenschappelijk zwembad met een prachtige tuin voor uw ontspanning. Deze woning wordt geheel gemeubileerd volgens inventaris aan u verkocht. Op loopafstand liggen heerlijke restaurants met gezellige terrassen. Dit moet u echt zien! Neemt u voor jullie bezichtiging en meer informatie even contact met ons op?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Mooie streken

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkons
Bij voorzieningen
Bij zwembad
Eerste Lijn zee
Grote barbecue
Keuken
Parkeerplaats privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

130.000

Vakantiehuis in Torrevieja

ALICANTE

 
 

106.000

Vakantiehuis in Torrevieja

ALICANTE

 
 

112.000

Vakantiehuis in Torrevieja

ALICANTE