UWCASA
 
 

85.000

Vakantiehuis in Orihuela Costa

220
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Zwembad
 
Woningoppervlakte
50 m2
Kaveloppervlakte
50 m2
Afstanden
Omschrijving

Vakantiehuis in Orihuela Costa

Mooi vakantiehuis in Orihuela Costa in een gezellig complex in Mil Palmeras, op loopafstand van het strand. Deze leuke woning heeft 1 slaap met 1 badkamers, een halfopen keuken, en eet-woonkamer en een ruim balkon. Deze residentie heeft een gemeenschappelijk zwembad, sportfaciliteiten en verschillende groene zones ter ontspanning. Neemt u als jullie de volgende eigenaar willen worden even contact met ons op voor bezichtiging en meer informatie?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Morgen geen zorgen

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Bij sportings
Bij strand
Bij zwembad
In groene zones
Keuken

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

137.000

Bungalow in Orihuela Costa

Alicante

 
 

155.000

Bungalow in Orihuela Costa

Alicante

 
 

149.995

Bungalow in Orihuela Costa

Alicante