UWCASA
 
 

389.000

Vakantiehuis in Marbella

196
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Slaapkamers
3
Badkamers
2+1
Woningoppervlakte
126 m2
Kaveloppervlakte
154 m2
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
0.5 km
Afstand strand
2 km
Afstand vliegveld
55 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Vakantiehuis in Marbella

Dit nieuwe vakantiehuis in Marbella vindt u binnen een moderne residentie bestaande uit 28 geschakelde woningen. En vlakbij alle voorzieningen; supermarkten, internationale scholen, golfbanen, sportgebieden en op slechts een paar minuten afstand van PUERTO BANÚS. Deze huizen hebben een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, onafhankelijke airconditioning, porseleinen vloeren met marmer motief van 120 bij 60cm en pre-installatie van domotica. Verder heeft de woning een parkeerplaats in de ondergrondse garage. Een bezichtiging om te kiezen plannen we graag in zodra u ook kunt.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Optimale keuzes voor u

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij golfresort
Bij voorzieningen
Bij zwembad
Complete keuken
Domotica voorbereid
Parkeergarage
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.020.000

Vakantiehuis in Marbella

MALAGA

 
 

1.041.000

Vakantiehuis in Marbella

MALAGA

 
 

695.000

Vakantiehuis in Marbella

MALAGA