UWCASA
 
 

199.000

Vakantiehuis in La Marina

122
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
63 m2
Kaveloppervlakte
121 m2
Afstand bushalte
0.45 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
11.3 km
Afstand huisarts
1.8 km
Afstand strand
1 km
Afstand vliegveld
30 km
Afstand ziekenhuis
12.4 km
Omschrijving

Vakantiehuis in La Marina

Deze half vrijstaande woning vindt u als vakantiehuis in La Marina van 63 m2 op een perceel van 121 m2. Het huis is zuid georiënteerd wat betekent dat u gedurende het jaar kunt genieten van de Spaanse zon. En deze woning is dan ook uitermate geschikt voor u als volgende eigenaar als plek om te overwinteren. In het huis treft u 3 slaap met 2 badkamers, een woonkamer en keuken aan. Het huis ligt op een kilometer van zowel het strand als van het stadscentrum, genoeg te doen dus! Ook beschikt het huis over een gemeenschappelijk zwembad waar u in de hete zomer kunt afkoelen. Heeft u vragen of wilt u binnenkort een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons via email of bel ons.

Echt sparen

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

En zeer goed verhuurbaar

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Dakterras
Opslagruimte

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Vakantiehuis in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Vakantiehuis in Denia

ALICANTE

 
 

189.900

Villa in Pilar de la Horadada

MURCIA