UWCASA
 
 

425.000

Vakantiehuis in Fuengirola

99
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
140 m2
Kaveloppervlakte
278 m2
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
3 km
Afstand strand
3 km
Afstand vliegveld
18 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Vakantiehuis in Fuengirola

Dit prachtige vakantiehuis in Fuengirola van 140 m2 op een perceel van 278 m2 vindt u binnen een uniek project. En dit bestaat uit 40 luxe geschakelde woningen met veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen van Mijas. Al deze woningen combineren ze moderniteit en innovatie met een natuurlijke sfeer en veel privacy. Het is deze speciale mix en de toewijding aan diversificatie die deze huizen onderscheiden.

Deze lichte, ultramoderne huizen nodigen u uit om uw ogen te laten rusten op het adembenemende uitzicht op de Costa del Sol en haar prachtige zonsondergangen. Het project past de beste kwaliteit materialen toe in het ontwerp die de markt te bieden heeft, gegarandeerd en goedgekeurd door de CTE (Building Standards).

De aantrekkingskracht van de residentie wordt nog versterkt door de gemeenschappelijke ruimtes voor gezinnen. Met daarin barbecues, speeltuinen, een infinity pool met strand en hangmatten en zelfs een klein bos waar u kunt genieten van een picknick en wandelingen. En, wanneer zullen we een kijkkeuze voor jullie plannen in de komende weken?

Uw rentement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij Bos
Bij zwembad
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Veel ontspanningen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

420.000

Bungalow in Fuengirola

MALAGA

 
 

480.000

Bungalow in Fuengirola

MALAGA

 
 

495.000

Bungalow in Fuengirola

MALAGA