UWCASA
 
 

189.000

Vakantiehuis in Aspe

758
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
143 m2
Kaveloppervlakte
220 m2
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
0.1 km
Afstand huisarts
3 km
Afstand strand
20 km
Afstand vliegveld
21 km
Omschrijving

Vakantiehuis in Aspe

Recent voor u verlaagd van € 209.000,- naar € 189.000,-! Geschakeld vakantiehuis in Aspe aan hole 2 van Alenda golf nabij Montforte del cid. In ruim opgezette urbanisatie met prachtig gemeenschappelijk zwembad. Beide terrassen aan de golfbaan liggen op het zuiden. Dit vakantiehuis heeft 3 slaap met 2 badkamers plus een extra toilet. Alsook een moderne keuken en moderne woonkamer. Alles is zeer ruim opgezet en afgewerkt met moderne, hoge kwaliteit materialen. De afstand van dit vakantiehuis en strand is circa 20 km. met goede verbindingswegen. Jullie bezichtiging voor deze zeer prijsgunstige woning plannen we graag in. Wanneer schikt dit u?

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Aan Golfbaan
Bij zwembad
Moderne keuken
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

185.000

Vakantiehuis in Benijofar

ALICANTE

 
 

145.000

Vakantiehuis in La Mata

ALICANTE

 
 

157.051

Vakantiehuis in Gandia

VALENCIA