UWCASA
 
 

283.000

Penthouse in Villamartin

335
 


Specificaties
Type
Penthouse
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
98 m2
Kaveloppervlakte
218 m2
Afstand bushalte
1.5 km
Afstand golfbanen
2 km
Afstand strand
5 km
Afstand vliegveld
50 km
Afstand ziekenhuis
6 km
Omschrijving

Penthouse in Villamartin

Tijdelijk voor u verlaagd van € 295.000,- naar € 283.000,-!

In dit prachtige nieuwbouw complex worden appartementen met 2 en 3 slaapkamers gebouwd, en ook dit appartement in Villamartin van 218-240 m2. Al deze appartementen zijn gericht op het zuiden of het westen en beschikken over een privé parkeerplaats en een bergruimte in de garage. De 3 kamer penthouses beginnen bij een woonoppervlakte van 218 m2 en beschikken over 3 slaap met 2 badkamers, ruime wooneetkamer, een keuken met kookeiland en een groot dakterras. En in  dit complex beschikt u als eigenaar over het gebruiken van 2 liften, 3 gezamenlijke zwembaden ( 1 verwarmd). Alsook verschillende gemeenschappelijke zones en een speeltuin. Deze woningen worden juni 2019 opgeleverd. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging, keuzes en meer informatie? Bezichtigen kan zodra u ook kunt.

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw doel in onze opdracht

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij 3 zwembaden
Garageplek
Keuken
Parkeerplaats privé
Solarium
Speeltuin
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

199.000

Penthouse in Torre del Mar

MALAGA

 
 

730.500

Penthouse in Torremolinos

MALAGA

 
 

165.000

Penthouse in Moraira

ALICANTE