UWCASA
 
 

77.000

Penthouse in Torrevieja

326
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
 
Woningoppervlakte
65 m2
Kaveloppervlakte
95 m2
Afstand bushalte
0.2 km
Afstand centrum
0.7 km
Afstand golfbanen
10 km
Afstand huisarts
0.8 km
Afstand strand
0.8 km
Afstand vliegveld
44 km
Afstand ziekenhuis
4 km
Omschrijving

Penthouse in Torrevieja

Dit leuke penthouse in Torrevieja vindt u op maar 800 meter van het mooie zandstrand. Deze woning beschikt over 2 slaap met 1 badkamers, een half open keuken, een eet-woonkamer en een ruim terras van 30 m2. En deze woning ligt centraal in Torrevieja en alle faciliteiten liggen in een staal van 1 km. Deze woning wordt gemeubileerd verkocht aan u als volgende eigenaar. Dit complex beschikt over een lift en een mooi gemeenschappelijk zwembad. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging en meer informatie?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Welke locatie heeft jullie voorkeur?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Bij voorzieningen
Bij zwembad
Keuken
Met meubelen
Ruim terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

82.000

Penthouse in Torrevieja

ALICANTE

 
 

109.900

Penthouse in Torrevieja

ALICANTE

 
 

350.000

Penthouse in Torrevieja

ALICANTE