UWCASA
 
 

259.900

Penthouse in Torrevieja

85
 


Specificaties
Type
Penthouse
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
71 m2
Kaveloppervlakte
83 m2
Afstand bushalte
2 km
Afstand golfbanen
19.4 km
Afstand huisarts
1.3 km
Afstand strand
0.26 km
Afstand vliegveld
33.2 km
Afstand ziekenhuis
4.5 km
Omschrijving

Penthouse in Torrevieja

Dit prachtige penthouse in Torrevieja van 79-112 m2 vindt u binnen een nieuwe complex van 10 woningen. En op loopafstand van het strand en het centrum van deze stad. U heeft de keuze uit verschillenden modellen.

Alle woningen liggen op de oostzijde en tot uw beschikking is tevens een gemeenschappelijk dakterras met zwembad. Deze pagina gaat over het penthouse model. Door de ingang komt u in de open woon-, eet- en keukenruimte welke perfect te combineren is om samen in te eten en te genieten van een leuke ontspannende avond om naar een film te kijken. Achter de keuken bevinden zich de twee slaapkamers, de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en een éénpersoons slaapkamer met badkamer op de gang.

U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van uw privé (dak)terras of van het gemeenschappelijke dakterras met zwembad en barbecue. Dit appartementencomplex is een geweldige kans om te investeren in een vakantiehuis of een permanente woning. Oplevering zal plaatsvinden in de maand April 2020! Als u meer wilt weten over deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of een bezoek te brengen aan ons kantoor. Wilt u binnenkort een kijkkeuze plannen? Stuur ons dan eerste even een planvoorstel.

En goed verhuurbaar

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad
Dakterras
Keuken

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

220.000

Penthouse in Torrevieja

ALICANTE

 
 

285.000

Penthouse in Torrevieja

ALICANTE

 
 

279.900

Penthouse in Torrevieja

ALICANTE