UWCASA
 
 

161.950

Penthouse in San Pedro del Pinatar

256
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
72 m2
Kaveloppervlakte
148 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.75 km
Afstand golfbanen
15 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
2.5 km
Afstand vliegveld
44 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Penthouse in San Pedro del Pinatar

Dit moderne penthouse in San Pedro del Pinatar van 72-81 m2 vindt u in dit nieuwbouw project met acht appartementen. Alle penthouses bevatten een wooneetkamer, open keuken, 2 slaap met 2 badkamers. Buiten hebt u als eerste eigenaar een terras en een privé solarium. Naast het project ligt een gezamenlijk zwembad dat gedeeld wordt door de penthouses en de appartementen op de begane grond. De woningen worden vervaardigd met materialen van hoge kwaliteit.

Wist u dat Murcia recentelijk werd uitgeroepen tot provincie met de schoonste lucht van Europa. Deze regio profiteert van een uitzonderlijke natuurlijke troeven. Dat zijn de Middellandse Zee, uitgestrekte zoutmeren en kilometers lange stroken dennenbos. De vermelde prijs is het bedrag voor het goedkoopste penthouse. Voor het plannen van jullie kijkkeuze of meer informatie en foto’s ontvangen we graag jullie reactie. Dus, stuurt u ons dan eerst even een planvoorstel om deze vakantiewoningen Spanje te bezichtigen?

Uitgebreide mogelijkheden voor u

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden. U krijgt dan antwoord op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad
Dakterras
Open keuken
Parkeerplaats privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

139.990

Penthouse in Orihuela Costa

ALICANTE

 
 

199.000

Penthouse in Torre del Mar

MALAGA

 
 

165.000

Penthouse in Moraira

ALICANTE