UWCASA
 
 

370.000

Penthouse in Playa Honda

145
 


Specificaties
Type
Penthouse
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
87 m2
Kaveloppervlakte
153 m2
Afstand bushalte
0.2 km
Afstand centrum
0.7 km
Afstand golfbanen
9 km
Afstand huisarts
5 km
Afstand strand
0.2 km
Afstand vliegveld
53 km
Afstand ziekenhuis
26 km
Omschrijving

Penthouse in Playa Honda

Dit prachtige penthouse in Playa del Honda vindt u binnen een nieuwbouw project op maar enkele meters van Playa Paraíso aan de Mar Menor. Dit mooie complex bestaat uit 2 beschikbare fases en 1 nog in aanbouw. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en alle penthouses hebben 3 slaapkamers. Deze penthouses  beginnen bij een perceel oppervlakte van 153 m2. En deze woningen zijn verdeeld over 3 slaap met 2 badkamers, een wooneetkamer en een moderne keuken. Ook is er een mooi terras waar u van het mooie uitzicht kunt genieten met optie tot inbouw van een jacuzzi. Neemt u voor jullie bezichtiging en meer informatie even contact met ons op?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Kent u nog een belangstellende?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij zwembad
Moderne keuken
Parkeerplaats privé
Terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

139.950

Penthouse in Punta Prima

ALICANTE

 
 

470.000

Penthouse in Nerja

MALAGA

 
 

1.450.000

Penthouse in Alicante

ALICANTE