UWCASA
 
 

305.000

Penthouse in La Mata

6
 


Specificaties
Type
Penthouse
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
78 m2
Kaveloppervlakte
97 m2
Afstand bushalte
0.23 km
Afstand centrum
6 km
Afstand golfbanen
16.1 km
Afstand huisarts
1.6 km
Afstand strand
0.05 km
Afstand vliegveld
38.8 km
Afstand ziekenhuis
3.5 km
Omschrijving

Penthouse in La Mata

Dit penthouse in La Mata van 78-97 m2 vindt u binnen een nieuw project in aanbouw! Ja, in La Mata zal dit appartementencomplex worden gerealiseerd, op maar 50 meter van het strand. Deze wijk van Torrevieja heeft alle voorzieningen, restaurants, winkels….. en is beroemd om zijn stranden en het grote natuurpark waar de lagunes zich bevinden. Dit moderne gebouw van 5 ruime woningen is verdeeld over 4 verdiepingen inclusief lift, met 2 of 4 slaapkamers en 2 of 3 badkamers inclusief vloerverwarming in alle badkamers.

Uw modelkeuze

Het penthouse model heeft vanaf de woonkamer veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen van de overdekte terrassen welke georiënteerd zijn op het zuiden met zijzeezicht. Verder heeft dit appartement een terras van 18 m2, een ruim privé dakterras van 42 m2 en een berging in de onderbouw. Bij de prijs zijn inbegrepen de volledig ingerichte badkamers met vloerverwarming. Alsook een keukenmeubel met hoge en lage kasten en deze woning wordt voorzien van een pre-installatie airconditioning.

Uw oplevering

Oplevering zal al kunnen plaatsvinden aan u als eerste eigenaar in de maand december 2020! Stuurt u ons even een planvoorstel voor een kijkkeuze in de komende weken?

Uw goed verhuurbare woning

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Balkon
Bij strand
Dakterras
Keuken
Opslagruimte
Vloerverwarming
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

830.000

Penthouse in La Mata

ALICANTE

 
 

99.000

Penthouse in La Mata

ALICANTE

 
 

185.000

Penthouse in La Mata

ALICANTE