UWCASA
 
 

99.000

Penthouse in La Mata

243
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Woningoppervlakte
86 m2
Kaveloppervlakte
98 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.25 km
Afstand golfbanen
10 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
0.1 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
4 km
Omschrijving

Penthouse in La Mata

Dit mooie penthouse in La Mata ligt voor u als volgende eigenaar op maar 100 meter van het zandstrand. Deze ruime woning van 86 m² beschikt over 3 slaapkamers, een ruime badkamer, een eet-woonkamer, een keuken en een ruim balkon van 12 m² gericht op het zuiden. Vanaf dit balkon heeft u tevens uitzicht op het park tegenover de woning. Dit penthouse ligt midden in het centrum en alle faciliteiten zijn op loopafstand. Deze woning wordt gemeubileerd verkocht. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging en meer informatie?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Populaire locaties

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Bij faciliteiten
Bij zandstrand
Keuken
Met meubelen
Parkeerplaats privé
Parkzicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

830.000

Penthouse in La Mata

ALICANTE

 
 

185.000

Penthouse in La Mata

ALICANTE

 
 

295.000

Penthouse in La Mata

ALICANTE