UWCASA
 
 

410.000

Penthouse in Estepona

140
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
112 m2
Kaveloppervlakte
240 m2
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
3 km
Afstand vliegveld
86 km
Afstand ziekenhuis
1 km
Omschrijving

Penthouse in Estepona

Dit spectaculaire penthouse in Estepona van 112-240 m2 vindt u tussen appartementen en exclusieve penthouses van het modernste design. En omgeven door golfbanen op 3 km. van het strand en met een breed scala aan diensten heel dichtbij. Dit unieke project combineert een modern en eigentijds ontwerp, lichte ruimtes met grote ramen en volledig ingerichte geïntegreerde keukens. Met de beste kwaliteiten en faciliteiten voor u als eerste eigenaar.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben prachtige zwembaden, tropische tuinen met een prachtig landschap. Wanneer komt een kijkkeuze u het beste uit? Stuur ons dan eerste even een planvoorstel.

Uw eigen vakantiewoning met rendement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Zoekt u toch liever uw vakantiehuis in Spanje op een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al meer dan 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembaden
Complete keuken
Dakterras
Garageplek
Golfresorts
Opslagruimte
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

420.000

Penthouse in Estepona

MALAGA

 
 

435.000

Penthouse in Estepona

MALAGA

 
 

440.000

Penthouse in Estepona

MALAGA