UWCASA
 
 

435.000

Penthouse in Estepona

151
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
95 m2
Kaveloppervlakte
201 m2
Afstand centrum
8 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
2 km
Afstand vliegveld
65 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Penthouse in Estepona

Dit geweldige penthouse in Estepona van 95-201 m2 vindt u binnen een nieuw project aan de New Golden Mile. En met prachtig uitzicht op de golfbaan, bestaande uit penthouses en appartementen met twee of drie slaapkamers. Exclusiviteit, kwaliteit en een moderne en eigentijdse architectuur in een natuurlijke omgeving van spectaculaire schoonheid, met de bergen als prachtige achtergrond.

Dit is echt een bevoorrechte locatie voor u als eerste eigenaar en met een overvloed aan diensten in de buurt. De appartementen zijn open en licht, volledig uitgerust en ingericht met SIEMENS-apparatuur, keuken geïntegreerd in de woonkamer. Alsook met airconditioning, geïnstalleerd alarm, rookmelders en elk appartement heeft een garageplek en berging.

Wilt u binnenkort ook deelnemen aan een serieuze kijkkeuze van dit project? Stuur ons dan eerst even een planvoorstel.

Bepaal uw eigen rendement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten!

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Airco
Alarm
Balkon
Bij zwembad
Complete keuken
Dakterras
Garageplek
Golfresorts
Opslagruimte

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

440.000

Penthouse in Estepona

MALAGA

 
 

410.000

Penthouse in Estepona

MALAGA

 
 

420.000

Penthouse in Estepona

MALAGA