UWCASA
 
 

1.450.000

Penthouse in Alicante

330
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
173 m2
Kaveloppervlakte
197 m2
Afstand bushalte
0.2 km
Afstand centrum
0.2 km
Afstand golfbanen
8 km
Afstand huisarts
0.2 km
Afstand strand
2 km
Afstand vliegveld
12 km
Afstand ziekenhuis
2.5 km
Omschrijving

Penthouse in Alicante

FENOMENAAL! Dit nieuwe penthouse in Alicante van 173 – 196 m2 vindt u in het bruisende hart van deze stad. In deze woning beschikt u als eerste eigenaar over 4 slaap met 3 badkamers. De woonoppervlakte is verspreid over twee niveaus, de grote living, de ´master bedroom´met een en-suite badkamer. Alsook een separate douche en één slaapkamer op het eerste level. Door middel van kleine opstapjes, wat een architectonische uitstraling geeft, komt u bij de overige twee slaapkamers, de strak vormgegeven keuken, met eetkamer én een aparte wasruimte.

De woonkamer heeft veel lichtinval door de glazen schuifpui, die u naar het buitenterras leidt. De gezamenlijke tuin en salon is stylisch ingericht, waardoor een lust voor het oog. Op het dakterras bevindt zich het zwembad, met een adembenemend uitzicht over de skyline van Alicante. Voor het plannen van uw kijkkeuze of meer informatie omtrent dit penthouse kunt u contact opnemen met ons kantoor!

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt.

Meer stenen is meer saldo

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Bij zwembad
Buitenterras
Dakterras
Garageplek
Groots uitzicht
Keuken
Tuin/terras
Vaatwasser
Wasruimte

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.479.000

Penthouse in Fuengirola

MALAGA

 
 

755.000

Penthouse in Benidorm

ALICANTE

 
 

230.000

Penthouse in Torrevieja

ALICANTE