UWCASA
 
 

395.000

Finca in Jalon Vallei

505
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
191 m2
Kaveloppervlakte
4713 m2
Afstand strand
20 km
Omschrijving

Finca in Jalon Vallei

Tijdelijk voor u verlaagd van € 435.000,- naar € 395.000,-!

Prachtige finca in Jalon Vallei met villa van 191 m2 gebouwd in rustieke stijl op een landgoed van 4.713 m2. En met panoramisch uitzicht over de wijngaarden van de Jalon vallei. Er zijn verschillende amandel en olijfbomen, voldoende parking, een dubbele garage, ruime terrassen (deels overdekt waarvan 1 met barbecue) en tevens een zwembad van 10 x 4 meter. Op de begane grond vindt u de woonaccommodatie en 1 slaapkamer. De overige 4 slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping. Een bezichtiging van dit vakantiehuis in Spanje plannen graag voor jullie in. Stuurt u ons eerst even een planvoorstel?

Uw aantrekkelijke investering

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak.

Faciliteiten
Dubbele garage
Met mooie bomen
Ruime terrassen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

400.000

Finca in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

429.000

Finca in Jalon Vallei

ALICANTE

 
 

449.950

Finca in Jalon Vallei

ALICANTE