UWCASA
 
 

349.000

Finca in Hondon de los Frailes

709
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
300 m2
Kaveloppervlakte
9650 m2
Afstand centrum
3 km
Afstand strand
36 km
Afstand vliegveld
34 km
Omschrijving

Finca in Hondon de los Frailes

Deze geweldige finca in Hondon de los Frailes vindt u op een van de mooiste plekken in Hondon de los Frailes en heeft uitzicht over de gehele vallei en het dorp. Deze finca heeft een ruime kamer met open haard, een eetkamer, een keuken, 3 slaapkamers met 1 ensuitebadkamer en 1 aparte badkamer. In de onderbouw van deze finca in Hondon is ook een ruime slaapkamer met badkamer gecreeerd en aan de andere zijde van de onderbouw ligt een garage met schuur. De woning heeft een mooi zwembad en een carport.

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Tuin/terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

359.000

Finca in Jalon Vallei

ALICANTE

 
 

350.000

Finca in Javea

ALICANTE

 
 

375.000

Finca in Jalon Vallei

ALICANTE