UWCASA
 
 

135.000

Bungalow in Orihuela Costa

134
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
 
Woningoppervlakte
70 m2
Kaveloppervlakte
80 m2
Afstand bushalte
2.8 km
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
5.5 km
Afstand huisarts
2.3 km
Afstand strand
3 km
Afstand vliegveld
24.5 km
Afstand ziekenhuis
8.9 km
Omschrijving

Bungalow in Orihuela Costa

Deze bungalow in Orihuela Costa van 79 m2 vindt u op een perceel van 80 m2 in Cabo Roig. In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over 2 slaap met 1 badkamers, woonkamer, keuken, berging en een dakterras. Vanaf dit dakterras heeft u een mooi uitzicht over de andere huizen in het gebied. Verder beschikt deze bungalow over een parkeerplaats en een gemeenschappelijk zwembad.  Dit huis wordt gemeubileerd aan u verkocht, inclusief apparatuur. Heeft u vragen of wilt u in de komende weken een een bezichtiging plannen? Neem dan even contact met ons op via email of bel ons.

Met rendement investeren wordt uw Winvestering

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Bij zwembad
Dakterras
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Vaatwasser

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

110.000

Bungalow in Torrevieja

ALICANTE

 
 

75.000

Bungalow in La Mata

ALICANTE

 
 

144.900

Bungalow in Punta Prima

ALICANTE