UWCASA
 
 

160.000

Bungalow in Moraira

46
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
79 m2
Afstanden
Omschrijving

Bungalow in Moraira

Deze recent gerenoveerde bungalow in Moraira van 79 m2 is verdeeld over twee niveaus en ligt in een goed verzorgde gemeenschap met mooie tuinen en twee zwembaden. De stad Moraira met alle voorzieningen en zandstranden langs de Middellandse Zee, ligt op korte rijafstand van de accommodatie.

BUITEN: Vanaf de eigen parkeerplaats komt u als volgende eigenaar via de voetgangerspoort op een terras, gevolgd door de overdekte veranda en iets later de hoofdingang van deze bungalow.

BENEDEN: Bij het openen van de voordeur worden we verwelkomd door een lichte lounge / eetkamer met open haard en open keuken. Op dit niveau vindt u ook een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer.

BOVEN: Een trap leidt u naar het bovenste niveau waar we twee dubbele slaapkamers vinden die een badkamer delen met douche. Beide slaapkamers hebben toegang tot een eigen terras. Er is ook een dakterras met een vrij uitzicht om heerlijk te ontspannen.

BEZICHTIGEN kan zodra u ook kunt, want deze woning is leeg en dus direct door u te aanvaarden. Wanneer komt dat jullie het beste uit? Stuur ons even een planvoorstel om dit unieke vakantiehuis in Spanje te bezichtigen.

Faciliteiten
Bij zwembaden
Open keuken
Parking
Solarium
Terrassen
Veranda

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

169.000

Bungalow in Moraira

ALICANTE

 
 

180.000

Bungalow in Moraira

ALICANTE

 
 

205.000

Bungalow in Moraira

ALICANTE