UWCASA
 
 

127.200

Appartement in Torrevieja

1128
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
85 m2
Kaveloppervlakte
0 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand golfbanen
7 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand vliegveld
45 km
Afstand ziekenhuis
4 km
Omschrijving

Aan zee, strand en boulevard vindt u dit appartement in Torrevieja van 85 m2 op de 4e verdieping in een complex met lift, in het centrum van deze gezellige en boeiende stad.

De prettige indeling van deze woning biedt u als volgende eigenaar veel mogelijkheden. en kijkt zelf uit op de rustige straat aan de achterzijde.

Elke dag kunt u genieten van de directe omgeving en uw welverdiende siësta. Waarom? Vanuit de huiskamer heeft u naar 1 zijde toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. En de andere zijde van de huiskamer geeft u toegang tot de keuken, bijkeuken, 2e badkamer en de voordeur.

Een groot solarium op het dak biedt u prachtige uitzichten over de Zee.

En ook heel goed verhuurbaar, eventueel via onze organisatie.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel via onze site.

Uw investering, na Corona

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Echt sparen, iets voor u?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Balkon
Direct aan zee
Eerste Lijn zee
Keuken
Solarium

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

100.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

100.000

Appartement in Punta Prima

ALICANTE

 
 

149.000

Appartement in Campoamor

ALICANTE