UWCASA
 
 

235.000

Appartement in Villamartin

201
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
91 m2
Kaveloppervlakte
180 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
2.5 km
Afstand vliegveld
52 km
Afstand ziekenhuis
9 km
Omschrijving

Appartement in Villamartin

Dit appartement in Villamartin vindt u binnen een project dat bestaat uit twee verdiepingen: woningen op de begane grond met privé tuin, en woningen op de eerste verdieping met een privé dakterras. Deze woningen zijn beschikbaar in 2- en 3-slaapkamer formaat. De geweldige ligging van dit complex biedt u als eigenaar veel faciliteiten in de buurt, zoals het prachtige winkelcentrum La Zenia Boulevard, Villamartin Plaza en natuurlijk de Middellandse Zee. Daarnaast zijn er verscheidene golfresorts aanwezig binnen een straal van 5 kilometer. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging en woningkeuze of meer informatie?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Welke casa kiest u?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad
Parkeerplaats privé
Solarium
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

210.000

Appartement in Villamartín

ALICANTE

 
 

235.000

Appartement in Villamartin

ALICANTE

 
 

253.000

Appartement in Villamartin

ALICANTE