UWCASA
 
 

150.000

Appartement in Torrevieja

123
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
43 m2
Kaveloppervlakte
67 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
7 km
Afstand golfbanen
6 km
Afstand huisarts
6 km
Afstand strand
2 km
Afstand vliegveld
49 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Appartement in Torrevieja

Dit moderne appartement in Torrevieja vindt u in Punta Prima gebouwd op een perceel van 67 m2. In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over 2 slaap met 2 badkamers, woonkamer, eetkamer, balkon en een buitenterras. En dit appartement is goed verzorgd en voorzien van airconditioning en een garageplek. Verder zijn de meubelen inbegrepen bij uw aankoop en is er een gemeenschappelijk zwembad.

In de omgeving zijn er ook verschillende voorzieningen en faciliteiten zoals: bars, restaurants, winkelcentra, golfbanen en een supermarkt. Wenst u in de komende weken een bezichtiging of aanvullende informatie? Neem dan even contact op met ons.

Uw eigen rentement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij voorzieningen
Bij zwembad
Garageplek
Keuken
Meubels
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

180.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

179.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

195.900

Appartement in Torrevieja

ALICANTE