UWCASA
 
 

199.000

Appartement in Torrevieja

205
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
98 m2
Kaveloppervlakte
177 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
13 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
0.8 km
Afstand vliegveld
45 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Appartement in Torrevieja

Tijdelijk voor u verlaagd van € 245.000,- naar € 199.000,-! Dit moderne sleutelklare nieuwbouw appartement in Torrevieja van 98-177 m2 vindt u nabij  het winkelcentrum Habaneras. Als eerste eigenaar beschikt u daarin over 2 slaap met 2 badkamers een groot dakterras en een gedeeld zwembad. De woonkamer van 98 m² is verdeeld in woon- eet- en keukenruimte.

Daarnaast beschikt de woning over vloerverwarming in de badkamers en een parkeerplaats plus opslagruimte. Het geheel wordt gemeubileerd aan u verkocht, inclusief witgoed. Deze woning verleent zich uitstekend als verhuur-investering. Wilt u meer informatie, in de komende weken een kijkkeuze plannen? Neem dan even contact op met ons kantoor.

Investeren met beter rentement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden. U krijgt dan antwoord op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Onze optimale verhuur service voor u

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Airco
Bij Winkelcentrum
Bij zwembad
Dakterras
Keuken
Met meubelen
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Parkeerplek
Tuin/terras
Vaatwasser
Vloerverwarming
Witgoed

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in Denia

ALICANTE