UWCASA
 
 

159.900

Appartement in Torrevieja

264
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Woningoppervlakte
88 m2
Kaveloppervlakte
95 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
7 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
5 km
Afstand vliegveld
35 km
Afstand ziekenhuis
4 km
Omschrijving

Appartement in Torrevieja

Appartement in Torrevieja op de 5e verdieping (via lift te bereiken) van een 1e lijns appartementen complex in het centrum. U vindt dit appartement direct aan zee en strand gelegen en een prachtige boulevard. Vanuit dit appartement kijkt u zelf als volgende eigenaar uit op de Middellandse zee en gericht op het Zuid Oosten. Zeer goede indeling van deze woning die tevens voorzien is van een ruime aparte keuken. Vanuit de huiskamer heeft u aan de ene zijde toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer met jacuzzi en alle ruimtes zijn voorzien van Airconditioning. Aan de andere zijde van de huiskamer heeft u toegang tot keuken, bijkeuken en de voordeur. Op deze locatie kunt u ook ongestoord genieten van uw siësta. Alle voorzieningen zoals bars, winkels en restaurants zijn in uw directe omgeving aanwezig. Wij hebben meer foto´s in ons kantoor, neem contact met ons op voor meer informatie. En, bezichtigen kan zodra u ook kunt.

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Meer dan 60 locaties

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Aan strand
Airco
Balkon
Eerste Lijn zee
Keuken
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

149.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

118.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

190.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE