UWCASA
 
 

179.550

Appartement in Torrevieja

480
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
81 m2
Kaveloppervlakte
131 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
4 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
5 km
Afstand vliegveld
50 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Appartement in Torrevieja

Tijdelijk voor u verlaagd van € 189.000,- naar € 179.550,-!

Dit fraaie appartement in Torrevieja van 80-130 m2 vindt u tussen het roze zoutmeer en de toeristische oorden van de Orihuela Costa. De modellen op de begane grond hebben 3 slaap met 2 badkamers en een privé tuin. En alle bovenwoningen 2 slaap met 2 badkamers en een riant dakterras tot hun beschikking hebben.  De genoemde prijs is de vanaf-prijs van de woningen op de begane grond.

Deze residentie zal worden uitgerust met gemeenschappelijke  zwembaden en ligweides. Dit project ligt iets hoger op de heuvel, waardoor er, zeker vanaf de dakterrassen, een mooi uitzicht ontstaat. De zandstranden van de Orihuela Costa liggen op maar 5 km afstand. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging om te kiezen en meer informatie en stuurt u eerst even een planvoorstel?

Beter voor u dan sparen

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Wonen of verhuren?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen met uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Faciliteiten
Bij ligweides
Bij zoutmeer
Bij zwembaden
Tuin of Solarium
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in La Mata

Costa Blanca

 
 

200.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE