UWCASA
 
 

99.999

Appartement in Torrevieja

1055
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Zwembad
 
Woningoppervlakte
52 m2
Kaveloppervlakte
64 m2
Afstand bushalte
0.2 km
Afstand centrum
0.3 km
Afstand golfbanen
11 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
0.7 km
Afstand vliegveld
45 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Appartement in Torrevieja

Tijdelijk voor u verlaagd van € 129.000,- naar € 99.999,-!! 

Dit prachtige appartement in Torrevieja van 52-62 m2 is zeer compleet tussen nieuwe appartementen welke momenteel worden gerealiseerd op maar 700 meter van het strand en midden in het centrum van deze stad . Alle voorzieningen vindt u op loopafstand en in de directe omgeving van het complex. Er zijn verschillende modellen binnen dit complex, dit type beschikt over woon/eetkamer met open keuken en toegang tot het balkon, een slaapkamer en een badkamer. Dit complex beschikt over een ondergrondse parkeergarage, bergruimte en een gemeenschappelijk zwembad. Onder de uitrusting valt: compleet meubelpakket, witgoedpakket en een garageplaats. Al deze zaken zijn reeds inclusief in de prijs, wat dit een enorm interessant project maakt voor u. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging en meer informatie? Wanneer zou u dit schikken in de komende weken?

Uw eerste keus in een tweede woning

Ook u wilt investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor uw eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit, omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

En al uw vragen optimaal beantwoord

Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak, om hun toekomstige eigendom te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie ook het beste?

We zien uit naar jullie keuzes en reacties met ons doel om ook u optimaal te begeleiden tot en met een alleszins verantwoorde aankoop.

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

100.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

100.000

Appartement in Punta Prima

ALICANTE

 
 

155.000

Appartement in Orihuela Costa

ALICANTE