UWCASA
 
 

66.000

Appartement in Torrevieja

56
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
 
Woningoppervlakte
69 m2
Kaveloppervlakte
69 m2
Afstand bushalte
0.85 km
Afstand centrum
2.2 km
Afstand golfbanen
12.5 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
3.5 km
Afstand vliegveld
41.1 km
Afstand ziekenhuis
1 km
Omschrijving

Appartement in Torrevieja

Dit appartement in Torrevieja van 69 m2 vindt u op maar 1 kilometer van het stadscentrum en is niet ver verwijderd van het zandstrand van La Mata. Als volgende eigenaar beschikt u over 2 slaap en 1 badkamers, een keuken en daar bij de volledige inrichting. Dit appartement is zeer geschikt voor de verhuur gezien de mooie locatie. Het gemeenschappelijke zwembad, zorgt voor verkoeling op een warme dag. De gunstige prijs en de vele voorzieningen op loopafstand maken dit appartement wel heel erg aantrekkelijk! Heeft u vragen of wilt u binnenkort een bezichtiging inplannen? Laat het ons even weten.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie eigen vakantiewoning in Spanje.

En heel goed verhuurbaar

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

169.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

55.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

199.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE