UWCASA
 
 

149.000

Appartement in San Pedro del Pinatar

180
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
60 m2
Kaveloppervlakte
75 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
6 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
1.5 km
Afstand vliegveld
15 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Appartement in San Pedro del Pinatar

Dit appartement in San Pedro del Pinatar van 60-75 m2 vindt u binnen een project. En dat op maar 1,5 kilometer van de zandstranden van Mar Menor en 4 kilometer naar de Middellandse Zee. Het gehele project bestaat uit geschakelde woningen, vrijstaande villa’s en appartementen waarbij alleen dit laatste type nog beschikbaar is. U heeft nu nog de keuze uit begane grond appartement met tuin of een appartement met dakterras op de bovenste verdieping. De keuken wordt standaard voorzien van kookplaat, afzuigkap en oven.

Dit perceel wordt volledig vormgegeven en aangelegd met planten en bomen en voorzien met een gemeenschappelijk zwembad. De prijzen starten vanaf € 149.000,- en optioneel kost de garage € 7.500,- met oplevering in oktober 2019. Op wandelafstand / fietsafstand treft u alle benodigde faciliteiten en voorzieningen aan in de nabij gelegen historische dorpen met zijn overheerlijke Spaanse gastronomie. Binnenkort een bezichtiging plannen? Stuur ons per mail een planvoorstel of bel ons direct.

Met een rentement dat u verwent

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. 

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. 

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad
Dakterras
Keuken
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

141.950

Appartement in San Pedro del Pinatar

MURCIA

 
 

134.950

Appartement in San Pedro del Pinatar

MURCIA

 
 

105.800

Appartement in San Pedro del Pinatar

MURCIA