UWCASA
 
 

141.950

Appartement in San Pedro del Pinatar

232
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
71 m2
Kaveloppervlakte
94 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.75 km
Afstand golfbanen
15 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
2.5 km
Afstand vliegveld
44 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Appartement in San Pedro del Pinatar

Dit moderne nieuwbouw project met dit appartementen in San Pedro del Pinatar. De gelijkvloers appartementen bevatten een wooneetkamer, open keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. Buiten hebt u als eerste eigenaar een tuinterras waar u uw auto kunt parkeren. Deze woning wordt vervaardigd uit zeer kwalitatieve materialen. Murcia werd uitgeroepen tot de provincie met de schoonste lucht van Europa.

Deze regio profiteert van een uitzonderlijke natuurlijke troeven zoals de Middellandse Zee, uitgestrekte zoutmeren en kilometers lange stroken dennenbos. Het strand van Playa de las Villas-Higuericas ligt op 2,5 km afstand. De aangeduide prijs is het bedrag voor het goedkoopste gelijkvloers appartement. Voor het plannen van jullie kijkkeuze of meer informatie en foto’s kunt u ons even bellen of mailen.

Uw casa verhuren is mogelijk

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden. U krijgt dan antwoord op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Bij zwembad
Open keuken
Parkeerplaats privé
Parking
Terras
Tuin

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

149.000

Appartement in San Pedro del Pinatar

MURCIA

 
 

134.950

Appartement in San Pedro del Pinatar

MURCIA

 
 

105.800

Appartement in San Pedro del Pinatar

MURCIA