UWCASA
 
 

359.000

Appartement in Punta Prima

153
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
130 m2
Kaveloppervlakte
0 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
4 km
Afstand golfbanen
6.5 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
0.3 km
Afstand vliegveld
49 km
Afstand ziekenhuis
3.8 km
Omschrijving

Appartement in Punta Prima

Gelegen in een van de mooiste plekken aan de Spaanse kust, La Recoleta, ligt dit zuid georiënteerde appartement in Punta Prima van 130 m2. Dit Appartement heeft voor u als volgende eigenaar een ondergrondse parkeerplaats en beschikt over gemeenschappelijk zwembaden en mooie tuinen. Verder zijn er 3 slaap met 2 badkamers, gasttoilet, woonkamer, eetkamer, keuken en een combinatie van een berging en washok in het appartement te vinden.

Vanuit de hoofdslaapkamer, de keuken en de woonkamer biedt dit appartement u toegang tot het terras op het balkon met een panoramisch uitzicht over de Middellandse zee, de kustlijn van La Zenia en de schitterende villa’s in Punta Prima. In de komende weken leiden we u graag rond in dit renderende bezit.

Meer saldo met minder stenen

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembaden
Garageplek
Keuken
Opslagruimte
Vaatwasser
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

345.000

Appartement in Punta Prima

ALICANTE

 
 

370.000

Appartement in Punta Prima

ALICANTE

 
 

305.000

Appartement in Torremolinos

MALAGA