UWCASA
 
 

198.000

Appartement in Playa Honda

187
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
73 m2
Kaveloppervlakte
86 m2
Afstand bushalte
0.2 km
Afstand centrum
0.7 km
Afstand golfbanen
9 km
Afstand huisarts
5 km
Afstand strand
0.2 km
Afstand vliegveld
53 km
Afstand ziekenhuis
26 km
Omschrijving

Appartement in Playa Honda

Dit prachtige nieuwbouw project met dit appartement in Playa Honda ligt op maar enkele meters van Playa Paraíso aan de Mar Menor. Dit mooie complex bestaat uit 2 beschikbare fases en 1 nog in aanbouw. Deze appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en alle penthouses hebben 3 slaapkamers. De 3 kamer appartementen beginnen bij een perceel oppervlakte van 83 m2. Deze woningen zijn verdeeld over 3 slaap met 2 badkamers, een woon- eetkamer en een moderne keuken. Ook is er een mooi terras waar u van het mooie uitzicht kunt genieten.  Er worden woningen van verschillende modellen gebouwd op 7 verschillende verdiepingen. Neem voor meer informatie contact met ons op! En bezichtigen kan zodra u ook kunt.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Al uw vragen beantwoord

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Moderne keuken
Parkeerplaats privé
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

140.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

175.000

Appartement in Nerja

MALAGA

 
 

179.900

Appartement in Torrevieja

ALICANTE