UWCASA
 
 

188.000

Appartement in Nerja

555
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
84 m2
Kaveloppervlakte
109 m2
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
15.5 km
Afstand huisarts
6.1 km
Afstand strand
0.2 km
Afstand vliegveld
64.2 km
Afstand ziekenhuis
15.1 km
Omschrijving

Met 300 zonnige dagen per jaar en direct aan Zee is dit appartement in Nerja van 84-109 m2 een ideale investering voor u, toch? U kunt nu nog kiezen uit 23 nieuwe appartementen direct aan zee van Torrox Costa. Welke wordt u eigendom? Of kiest er meerdere, als investering?

En met een prachtige uitzicht op de Middellandse Zee, zijn al deze woningen optimaal uitgevoerd met natuurlijke licht! Ook zijn deze woningen alle voorzien van airconditioning.

Met directe toegang tot de ruime en zonnige terrassen hebben deze woningen mooie en lichte woon en eetkamers met open en volledig uitgeruste keukens. Dit betreft een oven, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en wasmachine.

En met garageplek, opslag en een mooi gemeenschappelijk zwembad in dit afgesloten complex is geheel afgesloten, en heeft een mooi gemeenschappelijk zwembad.

Op enkele rijminuten van het prachtige Nerja en maar 40 rijminuten rijden van de stad Malaga.

CONCLUSIE: Deze appartementen zijn de perfecte manier voor u en anderen om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving en de zon.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Uw beste rendement ooit?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

En, wat is jullie meest favoriete locatie (zie onderaan onze site)?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Complete keuken
Eerste Lijn zee
Tuin/terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE