UWCASA
 
 

182.000

Appartement in Moraira

655
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
100 m2
Kaveloppervlakte
0 m2
Afstand strand
1.5 km
Omschrijving

Appartement in Moraira

Tijdelijk voor u verlaagd van € 192.500,- naar € 182.000,-!

Prachtig gelegen eerstelijns appartement in Moraira op een klif aan zee met riant terras (deels overdekt en bij de woonkamer getrokken) en met een schitterend uitzicht. Deze woning is volledig zuid georiënteerd en beschikt over een wooneetkamer met half open keuken en rechtstreeks toegang tot het terras, 3 slaap met 2 badkamers (hoofdslaapkamer met eigen badkamer). Dit complex is trapsgewijs gebouwd tegen een bergwand en op loopafstand bevinden zich enkele restaurants en een grote supermarkt die alle dagen in de week open is. Denkt u dat dit goed past binnen uw Spaanse plannen?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Meer grip op uw vermogen

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Bij zwembad
Eerste Lijn zee
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE