UWCASA
 
 

133.000

Appartement in Moraira

1808
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Zwembad
 
Woningoppervlakte
98 m2
Afstand strand
3 km
Omschrijving

Tijdelijk voor u verlaagd van € 138.000,- naar € 133.000,-!

Oogverblindend en fantastisch gelegen appartement in Moraira van 98 m2 in uitstekende staat, op de bovenste verdieping van dit complex.

In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over een hal met garderobe, badkamer met douche, half open keuken. Alsook een wooneetkamer met toegang tot het 20 m² zonneterras (waarvan 1 gedeelte overdekt met pergola). En ook nog 2 slaapkamers met inbouwkasten. Een van deze slaapkamers is echter bij de woonkamer getrokken, maar kan gemakkelijk weer terug als slaapkamer gebruikt worden. In deze vakantiewoning in Spanje beschikt u bovendien ook nog over airco.

Buiten heeft u toegang tot 2 gemeenschappelijke zwembaden met overloop.

BEZICHTIGING: Vindt u deze investering ook de moeite waard? Kom dan snel kijken, voordat een ander………… of stuur ons direct een planvoorstel via onze site.

Vol zin zinvol investeren

Ook u wilt nu investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende.

En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Faciliteiten
Airco
Bij zwembaden
Open keuken
Pergola
Ruim terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

100.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

100.000

Appartement in Punta Prima

ALICANTE

 
 

149.000

Appartement in Campoamor

ALICANTE