UWCASA
 
 

248.950

Appartement in Marbella

82
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
70 m2
Kaveloppervlakte
77 m2
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
0.5 km
Afstand vliegveld
36 km
Afstand ziekenhuis
3 km
Omschrijving

Appartement in Marbella

Dit appartement in Marbella van 70-77 m2 is onderdeel van een fantastisch aanbod op een toplocatie tussen Marbella en Mijas Costa. Een totaal van 70 appartementen in een bestaande en gevestigde gemeenschap, nu aangeboden met de mogelijkheid om ze zelf af te bouwen. Deze woningen zijn ontworpen om het hele jaar door te profiteren van de vele uren zonlicht en alle terrassen genieten van een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

In de gemeenschappelijke ruimtes kunt u een duik nemen in het grote zwembad en ontspannen op een ligstoel in de grote tuin. Alle appartementen worden volledig gemeubileerd verkocht en een compleet renovatiepakket is beschikbaar als extra.

Van stenen naar meer saldo

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Zoekt u toch liever uw vakantiehuis in Spanje op een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al meer dan 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

205.000

Appartement in Marbella

ALICANTE

 
 

225.500

Appartement in Marbella

MALAGA

 
 

274.000

Appartement in Marbella

MALAGA