UWCASA
 
 

365.500

Appartement in Malaga

83
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
69 m2
Kaveloppervlakte
89 m2
Afstand golfbanen
7 km
Afstand strand
1 km
Afstand vliegveld
10 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Appartement in Malaga

Van dit appartement in Malaga van 69-89 m2 zijn er nog maar een paar over in dit fantastische nieuwe gebouw in het centrum. En perfect gelegen moderne appartementen met 1 of 2 slaapkamers, op slechts een steenworp afstand van het treinstation, het bruisende nieuwe havengebied en het prachtige stadscentrum. Ervaar het leven aan de Middellandse Zee in de stad die alles te bieden heeft, of u nu de lokale cultuur wilt verkennen of wilt genieten van een gezinsvakantie.

Prachtig ontworpen appartementen met een terras, een volledig uitgeruste keuken met inbouwapparatuur, een garage en een berging. Het gebouw zal ook gemeenschappelijke ruimtes bevatten, zoals een elegant ingerichte receptie en een overdekt zwembad met barbecue en chill-out zones.

Als u snel een planvoorstel naar ons stuurt dan plannen we graag een moment van kijkkeuze voor u in.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw wel verdiende genieten

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Zoekt u toch liever uw vakantiehuis in Spanje op een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al meer dan 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Complete keuken
Dakterras
Garageplek
Opslagruimte

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

370.000

Appartement in Malaga

MALAGA

 
 

309.000

Appartement in Malaga

MALAGA

 
 

328.800

Appartement in Malaga

MALAGA