UWCASA
 
 

249.000

Appartement in La Mata

291
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
83 m2
Kaveloppervlakte
90 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.1 km
Afstand golfbanen
10 km
Afstand huisarts
1.5 km
Afstand strand
0.1 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
3.2 km
Omschrijving

Direct aan het zandstrand vindt u dit prachtige appartement in La Mata van 83-90 m2 op de 1ste verdieping met 2 slaap en 2 badkamers.

En met zeezicht hebben deze luxe nieuwe appartementen voor u als eerste eigenaar alle gemakken.  Al deze woningen hebben airconditioning, vloerverwarming, en een volledig uitgeruste keuken.

Dit complex biedt u als eerste eigenaar een bergruimte voor iedere eigenaar en een gemeenschappelijk zwembad met jacuzzi op het dakterras. Deze woningen hebben de perfecte ligging, midden in het centrum op loopafstand van alle faciliteiten.

Ook is deze woning ideaal om te verhuren, eventueel via onze organisatie.

Neemt u contact met ons op voor jullie kijkkeuze en meer informatie? Geef maar aan wanneer dit u het beste schikt in een planvoorstel op onze site.

Uw betere rendement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw favoriete keuze in La Mata

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij voorzieningen
Bij zwembad
Complete keuken
Eerste Lijn zee
Jacuzzi
Solarium
Vloerverwarming
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

298.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

274.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

225.000

Appartement in La Mata

ALICANTE