UWCASA
 
 

249.000

Appartement in La Mata

62
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
110 m2
Kaveloppervlakte
0 m2
Afstand bushalte
0.1 km
Afstand centrum
0.1 km
Afstand golfbanen
3 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
0.05 km
Afstand vliegveld
35 km
Afstand ziekenhuis
1 km
Omschrijving

Appartement in La Mata

Dit appartement in La Mata van 110 m2 is schitterende aan het strand gelegen op de eerst linie en dus een prachtig zeezicht. Verder ligt het in de buurt van de supermarkt en zijn er een aantal leuke restaurantjes en barretjes in de buurt. Ook ligt het appartement dichtbij het plein van La Mata, waar in de zomer leuke kraampjes en activiteiten zijn, zoals livemuziek, spelletjes en attracties voor de kinderen.

In dit appartement beschikt u als volgende eigenaar over 3 slaap met 2 badkamers, woonkamer. Alsook een keuken een prachtig terras op het balkon en een ondergrondse parkeerplaats. In de komende weken leiden we u hier graag rond zodra u ook kunt.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Ook goed verhuurbaar

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al maar dan 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Aan zee
Balkon
Bij voorzieningen
Eerste Lijn zee
Garageplek
Keuken
Vaatwasser
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

235.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

260.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

249.000

Appartement in La Mata

ALICANTE